Reiser og utlegg

Elektronisk reiseregning-og utleggsystem som er raskt og enkelt for brukerne, effektivt for administrasjonen.

Kutter kostnadene med 80%

En gjennomsnittlig reiseregning koster kr 2000. Det er prisen for tidsbruken til alle involverte. TravelText automatiserer 80% av handlingene og er raskere enn andre systemer.

En del av økonomisystemet

TravelText er integrert i Uni Economy. Vi setter opp tjenesten så den passer til rutiner som dere allerede har. TravelText er for to målgrupper: Brukere som reiser, kjører og legger ut penger – og de som administrerer dette. Målet er å forenkle, redusere tidsbruk og overholde frister.

travel.jpg

All attestering skjer i TravelText

Det trengs ingen fysisk signering. Så mange som dere ønsker kan ha attestasjonsmyndighet. Også eksterne kan attestere. Det finnes mulighet for både seriell og parallell (flere samtidig) attestering. Etter siste attestasjon går dataene til økonomisystemet.

God prosjektoversikt

TravelText har god prosjektoversikt. Du får kostnader fordelt på oppdragsgivere og prosjekter (nivåstyrt), med Koblingsmuligheter mot IBM Cognos m.fl.

Registrering underveis

Dine brukere kan lage reiseregningen underveis. De kan ta bilder av kvitteringer, legge inn summen og beskrive hva reisen gjelder. Reiseregningen blir sendt inn på sekunder fra mobil, lesebrett eller PC uten noe pålogging. Brukerne kan til og med sende inn reiseregning med SMS/MMS.

Kast papir-kvitteringene og ta farvel med jobb-kvitteringer som hoper seg opp

Dere kan glemme alt om valutaomregning. Valutaer som f.eks. «USD» eller «EUR» blir omregnet til norske kroner eller valutaen virksomheten ønsker. Endelig kan dere kaste papir-kvitteringene og ta farvel med jobb-kvitteringer som hoper seg opp! Myndighetene godkjenner bilder som elektronisk kopi. De kommer hjem til ferdig utfylt reiseregning. Så kjapt og så enkelt.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×