Lønnsføring

 Nå kan du kjøre lønn direkte fra skyen, hvor som helst, når som helst. Opprett nye ansatte, generer a-melding, send inn og hent tilbakemelding.

Systemet veileder brukeren

Lønnsmodulen er bygget etter at A-meldingen ble innført og er dermed designet på bakgrunn av dette. Systemet vil alltid veilede brukeren på hva som må gjøres, og hva som er neste naturlige oppgave. Brukeren ser tydelig hvor man er i prosessene på en lønnsavregning eller en A-melding. Det er også lagt opp til kontroll- og varslingsmeldinger som vil vise underveis dersom det mangler data.

 lonneco.jpg

Lønnsavregning i Uni Economy

Tidsbesparende løsning med hurtiglinker

Med hurtiglinker til området som bør korrigeres sparer du tid med å navigere i løsningen. Ved opprettelse av ansatte kan det hentes inn opplysninger fra telefonkatalogen, i tillegg til at det er en automatisk kontroll av gyldigheten på personnummer og kontonummer.

amelding.jpg

A-Melding i Uni Economy

Behagelig grensesnitt gjør det lett å navigere i løsningen

Skattekort hentes elektronisk. Lønnsmodulen leveres med standard lønnsarter, og har også ferdige definerte valg av for eksempel hvilken type forskudd eller trekk en ansatt skal ha, slik at korrekt lønnsart velges automatisk. Lønnsmodulen har mye innebygget logikk med tydelige forslag til hva som bør fylles ut, og har et behagelig grensesnitt som gjør det lett å navigere i løsningen.

 

 

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×