Uni Economy

Uni Economy er bygget på nyeste tilgjengelige teknologi. Med sitt tilpasningsdyktige og fleksible rammeverk kan du være trygg på at denne løsningen takler utfordringer som kommer. Med Uni Economy er du rustet for fremtiden. Her vil man kunne optimalisere arbeidsflyten, ha god automatisering av prosesser og understøtte at de ansatte best mulig kan utføre sin jobb.

Hvorfor velge Uni Economy?

Sømløst samarbeid

Sømløst samarbeid

 

På alle nivå i systemet kan du ha dialog via chat eller meldinger med dine medarbeidere eller kunder. Systemet støtter dialog helt ned på bilags- og ordrenivå. Historikken vil da kunne lagres for senere bruk.

Automatiserte prosesser

Automatiserte prosesser

 

Systemet er laget for å kunne forberede arbeid for godkjenning. Istedenfor at en bruker må kartlegge oppgaver vil systemet bistå med å presentere oppgaver som kan godkjennes. Uni Economy åpner for automatisering av jobber i alt, fra fakturamottak og OCR-tolking til automatisk oppretting av kunde, leverandør og ansatt.

Åpen og integrasjonsvillig

Åpen og integrasjonsvillig

 

Uni Economy har Norges råeste API. Vårt åpne API gjør Uni Economy tilgjengelig for utvidelser, spesialtilpasning og integrasjon til dine favorittsystemer. 

Brukervennlig

Brukervennlig

 

Bruk mobilen til å samle data. Ansatte kan f.eks. bruke mobilen til å dokumentere reiseutlegg. Kjøpsfaktura kan tas bilde av og lastes opp i fakturamottak og godkjennes via mobil.Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×