Easyupdate integrert med Uni Economy

Easyupdate kassesystem for frisør og skjønnhetsbransje nå integrert med Uni Economy

Easyupdate booking- og kassesystem for frisør- og skjønnhetsbransjen har nå lansert integrasjon med markedets mest moderne økonomisystem Uni Economy. På grunn av stor etterspørsel etter gode kasseløsninger fra regnskapsbyråbransjen og deres klienter innen frisør- og skjønnhetsbransjen, har Easyupdate blitt integrasjonspartner med Uni Micro AS. Målet er å skape langsiktige lønnsomme relasjoner med felles regnskapsbyrå og deres klienter. 

Hva kan Easyupdate tilby Uni Economy-kunder?

Integrasjonen mellom Uni Economy og Easyupdate gir regnskapsførere mulighet til å tilby deres sluttkunder en komplett løsning for kasse- og regnskapssystem som automatisk overfører dagsoppgjør til Uni Economy. Easyupdate Kasse er en komplett løsning med kundekart, kasseoppgjør, regnskapsrapport, varetelling med mer. Dette er en brukervennlig betalingsløsning som er rask å komme i gang med. 

"Vi ser frem til å tilby merverdi til kundene sammen med Uni Micro, og er glade for å ha fått på plass samarbeid. Vi har et sterkt sammenfallende ønske om å skape gode opplevelser og kundereiser, og kultur for å levere kvalitet og service i alle ledd. Vi har gode forutsetninger for godt samarbeid for kundene våre" Jan Idar Vikse, Grunder og Daglig leder Easyupdate AS.

"Vi er svært glade for samarbeidet med Easyupdate og ser frem til å kunne tilby våre kunder et enda rikere produkt." Jannike Neset, Daglig leder Uni Micro AS. 

Relaterte artikler

Sticos Rapport forenkler rapporteringen - nå integrert med Uni Economy
Sticos Rapport forenkler rapporteringen - nå integrert med Uni Economy Les mer
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×